Coneix l'Equip

00036-5_edited_edited.jpg

Marina Caamaño

Presidenta del Petit Drac entre la Lluna i el Mar i Co-coordinadora pedagògica.

Mestre de primària a l'escola de Roses. Professora de teatre i anglés. Amb estudis a l'Escola del Teatre. Practica marcial Aikido i Defensa Personal Femenina.

clara_edited.jpg

Clara Caamaño

Tresorera del Petit Drac entre la Lluna i el Mar i assessora higiene postural.

Fisioterapeuta treballant com a atenció domiciliaria per Fisio Gestión, s'encarrega al Petit Drac d'assessorar sobre mals àvits, higiene postural, prevenció de lesions,...   

Pràctica hipopresius i ioga.

irene_edited.jpg

Irene Santa

Directora de Lleure del Petit Drac entre la Lluna i el Mar.

Coordinadora general de l'empresa de LLeure Esport i Educació Tot Oci.

Monitora esportiva, d'aeròbic, voleibol, aquagym, ...    Monitora Infants amb necessitats Especials.

Practica marcial Defensa personal.

single-de-les-%C3%A0ligues_edited.jpg

Juanka Santa

Entrenador del Petit Drac entre la Lluna i el Mar i del PGB

 

Practicant d'arts marcials per més de 25 anys, en diferents estils de kung fu i arts marcials, és en la Grua Blanca on practica durant més 16 anys i d'on també en va formar part de l'equip d'entrenadors, amb el sistema marcial del PGB “Silat de la Grulla Blanca” (kung fu xino-indonesi tradicional), del grup del cap d’entrenadors Paul Wicker, i participant d’intensius, i entrenaments per entrenadors conduïts per nombrosos entrenadors i caps d’entrenadors d’Europa, Estats Units i Àsia. Actualment és responsable d’entrenaments, co-coordinador pedagògic i formador del Petit Drac entre la Lluna i el Mar, professor de Kung Fu de l’Escola Municipal de Dansa de Celrà, professor de Kung Fu i coreografies per l’UdG Esports (Universitat de Girona), i Tècnic Superior d’Esports en Ensenyament i Animació Socioesportiva. Porta conduint tallers i cursos de defensa personal (per adults, per adolescents, femenina,...) des de fa prop de 8 anys.

 

1er classificat al campionat 2021 d'Espanya de Kung Fu ( CEWK ) en categories Tradicional Imitació Animal Senior i Armes curtes, i 2on classificat amb Armes llargues.

 

Altres experiències destacades d’interès: 

- Monitor, coordinador i director de projectes artístico-pedagògics i esportius (Xarxa Centres Cívics Girona, Centre Cultural la Mercè, Associació Batibull, UdG, Estació Jove Salt i Girona, La Fàbrica Salt, Zona Jove,...).

- Monitor i coordinador per Tot Oci Educació Lleure i Esport.

- Monitor Infants amb necessitats Especials. per Basic Serveis Educatius.