top of page
Filosofia

    Considerem l’adaptació, una de les màximes més importants del kung fu, un dels principals pilars del Petit Drac, en els que podem afegir la promoció del respecte, la valentia, la reflexió i la serenor. I tot això ens porta al nom de l’associació. 

    El Drac és un ésser místic de grans potencialitats, que pot fer grans coses si aconsegueix no ser arrogant, i sempre que no caigui en la “immobilitat”, donat que com diu el proverbi xinès; “el gran drac a les aigües profundes pot ser presa fàcil dels petits crancs.” Que vindria a ser el que sol passar a occident quan es malinterpreta el Wu Wei, o camí de la no acció, que en cap cas, significa no fer res.

    La Lluna i el Mar simbolitzen el yin i el yang, la llum i la foscor, lo masculí i lo femení,... i a l’hora dos elements que es nodreixen; no veient els oposats com a enemics, esdevenen complementaris.

 

    De la imatge doncs d’aquest Petit Drac entre la Lluna i el Mar, volem donar a entendre que tots nosaltres tenim moltes potencialitats a desenvolupar, que podran aflorar si treballem per mantenir l’equilibri sense rendir-nos mai, "buscant el camí com l’aigua, en l’adaptació".  

yinyang.jpg
elpetitdracKungFu.png
5elements2.gif
bottom of page